Οι άνθρωποι της εταιρείας

Από την ίδρυση της, η εταιρεία στηρίχθηκε και εξακολουθεί να στηρίζεται στους ανθρώπους της, θεωρώντας τους ως το σημαντικότερο και πολυτιμότερο κεφάλαιο της.

Έχοντας τις ρίζες της στη λογική μιας οικογενειακής επιχείρησης, η ΜΑΒΗΛΕΚ αισθάνεται υπερήφανη για τους ανθρώπους της, καθώς εξακολουθούν να τη στηρίζουν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους εδώ και χρόνια ανταποδίδοντας το σεβασμό και την ειλικρίνεια που τους παρέχει.

Οι άνθρωποι μας ήταν και θα είναι η δύναμη μας, καθώς πιστεύουμε ότι μια εταιρεία θεωρείται επιτυχημένη όχι μόνο όταν επιτυγχάνει δείκτες και στόχους, αλλά κυρίως όταν σέβεται τους ανθρώπους της, τους αντιμετωπίζει επί ίσοις όροις και μάχεται για την εξέλιξη τους μέσα από διαρκή εκπαίδευση και ελευθερία πρωτοβουλιών.

Εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους μας και υποστηρίζουμε τις ανάγκες τους, ιδίως στις δύσκολες αυτές εποχές για τον τομέα των κατασκευών και όχι μόνο.

Μέσα από δεσμεύσεις τόσο απέναντι στους ίδιους τους πελάτες μας, όσο και στον ίδιο μας τον εαυτό να τηρούμε πάντα ένα κώδικα δεοντολογίας, γινόμαστε καλύτεροι και επενδύουμε στο μέλλον μας και στα οράματα μας. Γιατί μαζί με έμπιστους συνεργάτες μπορούμε να τα υλοποιήσουμε!