Η εταιρεία

Η εταιρεία

Ιδρυθείσα το 1988 και διατηρώντας την παρούσα νομική μορφή από το 1991, η ΜΑΒΗΛΕΚ ΑΒΕΕ αποτελεί τη μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρεία μικρών οικιακών συσκευών στην Ελλάδα και μία από τις κυρίαρχες κατασκευαστικές εταιρείες στον τομέα της στην Ευρώπη.

Η εταιρία ειδικεύεται στη σχεδίαση, μελέτη, ανάπτυξη και κατασκευή μικρών οικιακών συσκευών, διατηρώντας μία συγκεκριμένη γκάμα προϊόντων, η οποία διατίθεται στην παγκόσμια αγορά με εμπορικά σήματα επώνυμων και καταξιωμένων πολυεθνικών εταιρειών, που εμπιστεύονται εκατομμύρια καταναλωτές ανά τον κόσμο.

Παρά τη μακροχρόνια ανάπτυξη και επιτυχία της εταιρείας μας, η ΜΑΒΗΛΕΚ εξακολουθεί να δουλεύει ως μια «μικρή» οικογενειακή επιχείρηση, για την οποία κάθε πελάτης, υπάρχον ή πιθανός, είναι ξεχωριστός, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες του καθενός με αφοσίωση και αξιοπιστία. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που κάθε μας πελάτης μας το ανταποδίδει με μακροχρόνια εμπιιστοσύνη και συνεργασία.

Σήμερα η ΜΑΒΗΛΕΚ αντιστεκόμενη στις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, εξακολουθεί με πίστη να αποτελεί μια μεγάλη παραγωγική μονάδα προβάλοντας την τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες της στις αγορές της Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής.